A blog összes bejegyzése

Rizottó alaprecept

Rizottó alaprecept

Rizottó alaprecept: kicsit komplikáltabb, mint a mi párolt rizsünk, de sokféle étel készíthető belőle és nagyon finom. Nem jársz rosszul, ha megtanulod az elkészítését.

bővebben…

Ha tetszett, mutasd meg másoknak is:
Csirkés gombás rizottó

Csirkés gombás rizottó

Csirkés gombás rizottó: az olaszoknál közkedvelt étel számtalan változata közül az egyik. A rizottó egyik legfontosabb titka, hogy speciális rizottó rizs kell hozzá.

bővebben…

Ha tetszett, mutasd meg másoknak is:
Sült vegyes zöldségköret

Sült vegyes zöldségköret

Sült vegyes zöldségköret: kiváló kalóriaszegény zöldségköret sült vagy akár rántott húsokhoz. Az előkészítés, a zöldségek feldarabolása némi időt vesz igénybe, de maga a köret utána már gyorsan elkészül és nagyon finom.

bővebben…

Ha tetszett, mutasd meg másoknak is:
Tejszínhab és felhasználása

Tejszínhab és felhasználása

Tejszínhab: egy habos csoda. A sütemények egy része el sem képzelhető nélküle, de tesszük kávéra, gesztenyepürébe és mindenféle poharas desszertekbe.

bővebben…

Ha tetszett, mutasd meg másoknak is:
Erdélyi tárkonyos orjaleves

Erdélyi tárkonyos orjaleves

Erdélyi tárkonyos orjaleves: igazi erdélyi étel tárkonnyal, ecettel. Pénztárcakímélő, egyszerű megfőzni, lehet szépen tálalni, jó megenni. Ha szereted ezt az ízvilágot, ki ne hagyd.

bővebben…

Ha tetszett, mutasd meg másoknak is:
Fokhagymamártás

Fokhagymamártás

Fokhagymamártás tejszínnel, vajjal, húslevessel készítve: nem is gondolnád, hogy milyen finom. A levesben főtt húshoz tálalhatod.

bővebben…

Ha tetszett, mutasd meg másoknak is:
Erdélyi orjaleves

Erdélyi orjaleves

Erdélyi orjaleves: hasonlóan készül, mint a hajdúsági orjaleves, de nincs benne paradicsom és a zöldségek karikára vannak vágva. A levest csigatésztával tálalják és vágott petrezselyemmel is megszórják.

bővebben…

Ha tetszett, mutasd meg másoknak is:
Panko morzsa csirkecomb

Panko morzsa csirkecomb

Panko morzsa csirkecomb: bízván lehet versenytársa a rántott csirkének. A pankó morzsás panírban sült hús finom, ropogós. Ha még nem tetted, próbáld ki minél előbb!
bővebben…

Ha tetszett, mutasd meg másoknak is:
Krumplipüré hozzávalók

Krumplipüré hozzávalók

Krumplipüré hozzávalók: az alap összetevők helyett vagy mellett szerepelnek az állag, az íz és a szín megváltoztatása céljából. A variációk száma közelít a végtelenhez.

bővebben…

Ha tetszett, mutasd meg másoknak is:
Fokhagyma krémleves

Fokhagyma krémleves

Fokhagyma krémleves: készítése nagyon egyszerű, megfelelő kiegészítő fűszerekkel szenzációs levest készíthetsz. Nálam mindig nagy sikere van.

bővebben…

Ha tetszett, mutasd meg másoknak is:
Klasszikus kocsonya

Klasszikus kocsonya

Klasszikus kocsonya: lényegében egyszerű kocsonya, a sertés bőrös részeiből, nyers csülökből és körmökből készül. Fűszerei a só, fokhagyma és a szemes bors.

bővebben…

Ha tetszett, mutasd meg másoknak is:

Töltsd le most! Ingyen!

10+2 képes magyar recept, ételtörténetek

Magyar ételek

Hírlevélben minden héten
megkapod a következő hétre
heti menü javaslatomat
a receptekre mutató linkekkel.

 
Név: *
e-mail: *
Kérem a hírlevelet is!
Elfogadom az
adatkezelési tájékoztatót.
 

– HIRDETÉS –

Egyszerű ételeket találsz a Facebookon is!

– HIRDETÉS –

Küldd el e-mailben!