A blog összes bejegyzése

Csináld magad szendvicsek

Csináld magad szendvicsek

Csináld magad szendvicsek: hideg vacsora családtagoknak, barátoknak – ha kevés az időd. Összekészíted a hozzávalókat, és mindenki maga elkészíti a saját szendvicseit.

bővebben…

Kivis joghurt

Kivis joghurt

Kivis joghurt: percek alatt elkészíthető, kellemes ízű, sűrű ital. Télen-nyáron fogyasztható. Nyáron készítés előtt hűtsd le a hozzávalókat.

bővebben…

Karfiol palacsintatésztában

Karfiol palacsintatésztában

Karfiol palacsintatésztában: ha nincs kedved három rétegben panírozni, forgasd a karfiol rózsákat sütés előtt palacsintatésztába. Gyorsabban kész vagy és finom lesz.

bővebben…

Daragaluska

Daragaluska

Daragaluska: az egyik legfinomabb levesbetét. Főleg akkor célszerű készíteni, ha a levest táplálóbbá szeretnéd tenni.

bővebben…

Görögdinnye ivólé

Görögdinnye ivólé

Görögdinnye ivólé: általában nem készítjük, mert a behűtött, jó ízű görögdinnyét azon mód, úgy ahogy van, azonnal befaljuk. Ez az ivólé viszont nyári reggeli italnak is tökéletes.

bővebben…

Joghurtos uborkaleves

Joghurtos uborkaleves

Joghurtos uborkaleves: a nyári melegek hideg levese. Kevés hozzávalóból nagyon gyorsan elkészíthető. Turmixgépre vagy botmixerre lesz hozzá szükséged.

bővebben…

Levendula szörp

Levendula szörp

Levendula szörp: kellemes ízű üdítő ital a meleg nyári napokra. Ha időben gondolsz rá – levendula virágzás idején – és készítesz néhány üveggel, jól fog jönni a kánikulában.

bővebben…

Grill reggeli

Grill reggeli

Grill reggeli: akkor legjobb készíteni, ha van rá elég idő. Mikor lenne ez, ha nem nyári reggeleken, nyaralás közben. Garantálom, hogy elfogyasztói mind a tíz ujjukat megnyalják utána.

bővebben…

Sült ponty filé

Sült ponty filé

Sült ponty: ha nem szeretnénk a szálkákkal bajlódni, akkor ki kell szedni a gerincét és a hátrészen levő szálkák széttörésére be kell irdalni. Utána már nem sok gondunk lesz a szálkákkal.

bővebben…