Letölthető anyagok: amelyeket a neved és e-mail címed megadása után ingyenesen tölthetsz le. Ezek az anyagok a következők:
Magyaros ételek
Az e-book tartalma:
Bevezetés:
- A magyar konyha jellegzetes alapanyagai
- A magyar ételek készítésénél alkalmazott módszerek
12 recept az alábbi tartalommal
- Ételtörtének
- Címkép
- Hozzávalók
- Előkészítési munkák
- Az étel elkészítésének részletes leírása
- A készítés fázisfotói
- A kész étel képe
A tartalomról rövid áttekintést kaphatsz a borítólapon elhelyezett képekből.
Az oldalsávban találod a letöltési lehetőséget. (Ha letöltötted a Kedvenc ételeink c. anyagot, ezt már nem fogod tudni letölteni.
Kedvenc ételeink
A könyvben megtalálod a közvélemény szerinti
- kedvenc ételeinket (köztük a rántott csirke, bakonyi sertésszelet, töltött paprika, zöldbabfőzelék)
- az ételek részletes receptjét és
- a kész étel képét
Az első látogatáskor és a továbbiakban bizonyos rendszerességgel felugró ablakban találod a letöltési lehetőséget. (Ha letöltötted a Magyar ételek-et, ezt már nem fogod tudni letölteni.
Befőzés kisokos
Az e-book tartalma:
- Bevezetés
- Narancs dzsem
- Eper dzsem
- Cseresznye befőtt
- Magozott meggy cukor nélkül
- Sárgabarack dzsem és lekvár
- Őszibarack befőtt
- Szilvalekvár
- Kiegészítések (lecsó alap fagyasztása, ételízesítő, vödrös savanyúság)
Blogbejegyzésre kattintva érheted el itt:
Háztartási napló
Az e-book tartalma:
- A napló a háztartási gazdálkodás alapja
- A háztartási napló részei
- A háztartási napló vezetése lépésről lépésre.
- A vezetett adatok összesítése és elemzése
- Letöltési lehetőség
Blogbejegyzésre kattintva érheted el itt:
Megjegyzések:
Felhívom figyelmedet, hogy csak három anyagot tudsz ingyenesen letölteni:
- A magyar ételek vagy Kedvenc ételeink anyagot, amelyek egyikével a hírlevelemre iratkozol fel.
- Befőzés kisokos
- A Háztartási napló letöltése után egy e-mail sorozatot kapsz a napló gyakorlati alkalmazásához.
A Magyar ételek és Kedvenc ételeink szakácskönyveket a Főzz Könnyen Webáruházban meg is vásárolhatod.
Legutóbbi hozzászólások