Online főzőtanfolyamok – Neked – Ugyan miért?
- Otthon végezheted, a saját konyhádban, amikor csak akarod, időkorlát nélkül.
- Időt takarítasz meg, mert nem kell közlekedned.
- Itt a recept minden lépését követheted a saját tempódban, szövegben és képekben.
- Ha valamit nem értesz, segítséget kapsz tőlem.
Online főzőtanfolyamok – Mi szükség van erre?
Hiszen az interneten tengernyi receptet találsz. Aztán, amikor sütni-főzni kezdesz a receptek alapján, többnyire kiderül, hogy valami nem stimmel, mert például
- ízetlen lett a leves
- csomós lett a rántás vagy a habarás
- a főzelékben megállt a kanál
- kemény lett a hús
- a panír levált a zöldségről
- a piskóta összeesett – és még sorolhatnám tovább.
Keresed a hiba okát: hol van, hiszen te mindent úgy csináltál, ahogy az le van írva a receptekben.
Mi a baj az interneten található receptekkel?
(Tisztelet a kivételnek!)
- pontatlanok
- bizonyos ismereteket adottnak vesznek, ezért ezeket nem is tartalmazzák
- ritkán vannak bennük olyan képsorok, amelyek a megértés segítenék – csak a kész ételt láthatod
- a videókon ugyan látod, hogyan készül az étel, de a profik olyan sebességgel dolgoznak, amit nem tudsz követni és ezért egy-egy részletet többször is meg kell nézned, hogy megértsd
- ha elakadsz, senkitől nem kapsz segítséget
- aki tud főzni, még nem biztos, hogy tudását át tudja adni, azaz jó, részletekre is kitérő receptet is tud írni.
A sikertelen próbálkozások nem sikerélményt, hanem elégedetlenséget eredményeznek, a pénzedet és az idődet pazarolod.
Mi a probléma?
Az alapbaj – nem az időhiány, mint elsőre gondolnád – hanem valószínűleg az, hogy
- nem ismered az alapokat
- nincs olyan gyakorlatod a sütés-főzésben, hogy a receptek hiányosságait képes lennél pótolni.
Online főzőanfolyamok – Hogyan tudok neked segíteni?
- A tanfolyamban az ételféleségeket olyan rendszerbe foglaltam, amelyben az egyes ételcsoportok ételeinek elkészítése hasonló alapismereteket feltételez.
- Megtanítom neked ezeket az alapokat.
- Részletes, képes receptekben bemutatom neked az ételkészítés gyakorlatát.
- A tanfolyamon azt kapod, amire szükséged van ahhoz, hogy az elvégzett gyakorlatoknak köszönhetően – fejből, recept nélkül vagy akár új variációk alkotására is.
- A tanfolyamot otthon végezheted akkor, amikor neked kedvező. Használhatod az anyagot akkor, és annyiszor, amikor és ahányszor csak akarod. Hozzáférésednek nincs időbeni korlátja sem.
A főzőtanfolyamok – számuk és terjedelmük miatt – egy külön honlapra kerültek (fozzjobban.hu) és egy rendszert alkotnak. Olyan ismereteket tartalmaznak, amelyek segítségével a főzés – beleértve a szorosan hozzá kapcsolódó ismereteket is – minden előzetes ismeret nélkül elsajátítható.
Három szintű ismeretanyagot foglalnak magukban: kezdő-, középhaladó- és haladó szintűt, amelyekből jelenlegi főzési ismereteid tudatában választhatod ki a neked való szintet. Minden tanfolyam az alapokból indul, az előző szintet vagy szinteket is magában foglalja, tehát nem feltételez meglévő ismereteket.
Online főzőtanfolyamok a rendszerben
A rendszer a következő tanfolyamokból épül fel:
Kezdő online főzőtanfolyam
- 21 lecke
- 56 részletes képes recept
Részletes ismertetést a tanfolyamról itt találsz.
Középhaladó online főzőtanfolyam
- 24 lecke
- 120 képes recept
Részletes ismertetést a tanfolyamról itt találsz.
Haladó online főzőtanfolyam
- 26 lecke
- 200 képes recept
Részletes ismertetést a tanfolyamról itt találsz.
A tanfolyamok készítője:
Pap Zsuzsa
Legutóbbi hozzászólások