A blog összes bejegyzése

Sült vegyes zöldségköret

Sült vegyes zöldségköret

Sült vegyes zöldségköret: kiváló kalóriaszegény zöldségköret sült vagy akár rántott húsokhoz. Az előkészítés, a zöldségek feldarabolása némi időt vesz igénybe, de maga a köret utána már gyorsan elkészül és nagyon finom.

bővebben…

Ha tetszett, mutasd meg másoknak is:
error
Tejszínhab és felhasználása

Tejszínhab és felhasználása

Tejszínhab: egy habos csoda. A sütemények egy része el sem képzelhető nélküle, de tesszük kávéra, gesztenyepürébe és mindenféle poharas desszertekbe.

bővebben…

Ha tetszett, mutasd meg másoknak is:
error
Erdélyi tárkonyos orjaleves

Erdélyi tárkonyos orjaleves

Erdélyi tárkonyos orjaleves: igazi erdélyi étel tárkonnyal, ecettel. Pénztárcakímélő, egyszerű megfőzni, lehet szépen tálalni, jó megenni. Ha szereted ezt az ízvilágot, ki ne hagyd.

bővebben…

Ha tetszett, mutasd meg másoknak is:
error
Fokhagymamártás

Fokhagymamártás

Fokhagymamártás tejszínnel, vajjal, húslevessel készítve: nem is gondolnád, hogy milyen finom. A levesben főtt húshoz tálalhatod.

bővebben…

Ha tetszett, mutasd meg másoknak is:
error
Erdélyi orjaleves

Erdélyi orjaleves

Erdélyi orjaleves: hasonlóan készül, mint a hajdúsági orjaleves, de nincs benne paradicsom és a zöldségek karikára vannak vágva. A levest csigatésztával tálalják és vágott petrezselyemmel is megszórják.

bővebben…

Ha tetszett, mutasd meg másoknak is:
error
Panko morzsa csirkecomb

Panko morzsa csirkecomb

Panko morzsa csirkecomb: bízván lehet versenytársa a rántott csirkének. A pankó morzsás panírban sült hús finom, ropogós. Ha még nem tetted, próbáld ki minél előbb!
bővebben…

Ha tetszett, mutasd meg másoknak is:
error
Krumplipüré hozzávalók

Krumplipüré hozzávalók

Krumplipüré hozzávalók: az alap összetevők helyett vagy mellett szerepelnek az állag, az íz és a szín megváltoztatása céljából. A variációk száma közelít a végtelenhez.

bővebben…

Ha tetszett, mutasd meg másoknak is:
error
Fokhagyma krémleves

Fokhagyma krémleves

Fokhagyma krémleves: készítése nagyon egyszerű, megfelelő kiegészítő fűszerekkel szenzációs levest készíthetsz. Nálam mindig nagy sikere van.

bővebben…

Ha tetszett, mutasd meg másoknak is:
error
Klasszikus kocsonya

Klasszikus kocsonya

Klasszikus kocsonya: lényegében egyszerű kocsonya, a sertés bőrös részeiből, nyers csülökből és körmökből készül. Fűszerei a só, fokhagyma és a szemes bors.

bővebben…

Ha tetszett, mutasd meg másoknak is:
error
Panko morzsa házilag

Panko morzsa házilag

Panko morzsa: nem más, mint japán kenyérmorzsa (durva, nagy szemcséjű). Zsemlemorzsa helyett panírozáshoz lehet használni. A húson finom, ropogós réteg alakul ki.

bővebben…

Ha tetszett, mutasd meg másoknak is:
error
Hajdúsági orjaleves reszelt tésztával

Hajdúsági orjaleves reszelt tésztával

Hajdúsági orjaleves: egy tájjellegű változat, a szokásos zöldségek mellett szerepel a zöldpaprika és paradicsom. A levesbetét reszelt levestészta.

bővebben…

Ha tetszett, mutasd meg másoknak is:
error
Reszelt tészta levesbetét

Reszelt tészta levesbetét

Reszelt tészta levesbetét. Lehet, hogy nem is hallottál róla, mivel nem sok helyen készítenek ilyen tésztát, amely jellegzetesen kézműves termék.

bővebben…

Ha tetszett, mutasd meg másoknak is:
error

Töltsd le most! Ingyen!

10+2 képes magyar recept, ételtörténetek

Magyar ételek

Hírlevélben minden héten
megkapod a következő hétre
heti menü javaslatomat
a receptekre mutató linkekkel.

 
Név: *
e-mail: *
Kérem a hírlevelet is!
Elfogadom az
adatkezelési tájékoztatót.
 

– HIRDETÉS –

Jamie Oliver pizzaköve

Pizzakészítéshez
a Jamie Oliver pizza kő mindig nyerő!

Kattints a képre!

Jamie Oliver pizzakő

Legutóbbi hozzászólások

Egyszerű ételeket találsz a Facebookon is!

– HIRDETÉS –

Oszd meg Facebookon!
Írj róla a Twitteren!
Tűzd fel a Pinterestre!
Küldd el e-mailben!