Kivis joghurt: percek alatt elkészíthető, kellemes ízű, sűrű ital. Télen-nyáron fogyasztható. Nyáron készítés előtt hűtsd le a hozzávalókat.
Kivis joghurt
Elkészítési idő: 4 adag: 20 perc
Hozzávalók
2 adaghoz
- 2 db kivi
- 8 teáskanál görög krémjoghurt
Kivi és joghurt
Bevásárlólista
- 2 db kivi
- 1 pohár görög krémjoghurt(400 g-os)
Kivis joghurt készítése
- A kivit meghámozod, leöblíted.
Kivi lehámozva
- Felszeleteled.
Kivi felszeletelve
- Feldarabolod kis kockákra. A darabokból kisebb mennyiséget félre teszel a díszítéshez.
- Nagyobb turmixgépbe teszed a feldarabolt kivit.
- A tetejére teszel 8 evőkanál görög joghurtot.
Turmixolás előtt
- Turmixolod.
Fél perc alatt elkészül.
Megjegyzések:
- Ha több adagot készítesz, számítsd át a mennyiségeket.
- Ha kicsi a turmixgéped, egyszerre egy adagot készíts.
Tálalás:
A kész italt megfelelő méretű poharakba töltöd. Tetejére kivi darabokat teszel – óvatosan, hogy ne merüljenek el a joghurtban. Menta levéllel is díszítheted.

Ital 1

Ital 2
Vegyes gyümölcsitalt itt találsz.
Ital és képek: Pap Zsuzsa







Legutóbbi hozzászólások