ONLINE FŐZŐTANFOLYAM, FŐZŐISKOLA

kezdőknek és fontolva haladóknak

Online főzőtanfolyam? – Igen!

  • Online főzőtanfolyam: otthon végezhető, a saját konyhádban, kényelmesen, amikor csak akarod, időkorlát nélkül.
  • Időt takarítasz meg, mert nem kell közlekedned.
  • Itt a recept minden lépését követheted a saját tempódban, szövegben és képekben.
  • Ha valamit nem értesz, segítséget kapsz tőlem.

Online főzőtanfolyam – miért?

Hiszen segítség van bőven. Az interneten tengernyi receptet találsz, nem győzöl válogatni közöttük. Aztán, amikor sütni-főzni kezdesz a receptek alapján, többnyire kiderül, hogy valami nem stimmel, mert például

  • kemény lett a szilvás gombóc
  • ízetlen lett a leves
  • csomós lett a rántás vagy a habarás
  • a főzelékben megállt a kanál
  • a hús kemény lett
  • a panír levált a zöldségről
  • a piskóta összeesett – és még sorolhatnám tovább. 

Keresed a hiba okát: hol van, hiszen te mindent úgy csináltál, ahogy az le van írva a receptekben?

Mi a baj az interneten található receptekkel (tisztelet a kivételnek)?

A receptek sok esetben

  • pontatlanok 
  • nem kezdőknek illetve még csak kevés ismerettel rendelkezőknek készültek – bizonyos ismereteket adottnak vesznek, ezért ezeket nem is tartalmazzák
  • ritkán vannak bennük olyan képsorok, amelyek a megértés segítenék – csak a kész ételt láthatod
  • a videókon ugyan látod, hogyan készül az étel, de a profik olyan sebességgel dolgoznak, amit nem tudsz követni és ezért egy-egy részletet többször is meg kell nézned, hogy megértsd
  • ha elakadsz, senkitől nem kapsz segítséget
  • aki tud főzni, még nem biztos, hogy tudását át tudja adni, azaz jó, részletekre is kitérő receptet is tud írni.

A sikertelen próbálkozások nem sikerélményt, hanem elégedetlenséget eredményeznek, a pénzedet és az idődet pazarolod.

Mi a probléma?  

Az alapbaj – nem az időhiány, mint elsőre gondolnád – hanem valószínűleg az, hogy 

  • nem ismered az alapokat
  • nincs olyan gyakorlatod a sütés-főzésben, hogy a receptek hiányosságait képes lennél pótolni. 

Hogyan tudok neked segíteni az oline főzőtanfolyammal?

  • A tanfolyamban az ételféleségeket olyan rendszerbe foglaltam, amelyben az egyes ételcsoportok ételeinek elkészítése hasonló alapismereteket feltételez. 
  • Megtanítom neked ezeket az alapokat.
  • Részletes, képes receptekben bemutatom neked az ételkészítés gyakorlatát. 
  • A tanfolyamon azt kapod, amire szükséged van ahhoz, hogy képes legyél vagy 150 étel elkészítésére, egy részükre – az elvégzett gyakorlatoknak köszönhetően – fejből, recept nélkül vagy akár új variációk alkotására is.
  • A tanfolyamot otthon végezheted akkor, amikor neked kedvező. Használhatod az anyagot akkor, és annyiszor, amikor és ahányszor csak akarod. Hozzáférésednek nincs időbeni korlátja sem. 

Miről lesz szó az online főző- tanfolyamon?  

A tanfolyam 

  • 20 leckéből 
  • több száz oldalból és 
  • több, mint 2000 képből áll. 

Részletezve:

1. Bevezetés

2. Konyhai alapismeretek

2.1 Alap élelmiszerek

2.2 Vásárlás, tárolás, készletezés

3. Konyhai alapműveletek

3.1 Az alapanyagok előkészítése

3.2 Az ételkészítés alapműveletei

4. Ételkészítés

4.01 Reggelik, tízóraik, hideg vacsorák

4.02 Levesek és levesbetétek

4.03 Zöldséges ételek

4.04 Mártások

4.05 Előételek

4.06 Köretek

4.07 Egytál ételek

4.08 Saláták

4.09 Ételek szárnyasokból

4.10 Ételek sertéshúsból

4.11 Ételek marhahúsból

4.12 Ételek halakból

4.13 Kifőtt tészták, palacsinták

4.14 Kelt és krumplis tészták, pogácsák

4.15 Sütemények, édességek

4.16 Gyors ételek

Válogatás az online főzőtanfolyam ételeiből

Paradicsomleves

Paradicsomleves

Zöldbabfőzelék

Zöldbabfőzelék

Bakonyi sertésszelet 1

Bakonyi sertésszelet

Rántott cukkini tálalva 1

Rántott cukkini tálalva

Nizzai saláta tálalva 1

Nizzai saláta

Sütőtökös sütemény

Kókuszgolyó

Miért tőlem tanulj?

  • Több évtizedes gyakorlatom van a témában.
  • Az anyag kialakítása előtt nagyon sok könyvet és internetes anyagot átnéztem, és a túlzásoktól mentes korszerű ismereteket beépítettem. Két év rendszeres munkáját és több évtized tapasztalatát kapod meg összefoglalva, rendszerezve, képekkel szemléltetve.
  • A folyamatok bemutatására készült képek saját felvételeim, amelyek nem megrendezve, hanem munka közben készültek. Ebből is láthatod, hogy kipróbált recepteket ismerhetsz meg.

Mit mondanak mások az online főző tanfolyamról?

A tanfolyamról:

Nagy örömmel követtem végig a Háztartási tanfolyam ételkészítésről szóló fejezeteit. Nemcsak mindenre kiterjedő, rendkívül részletes anyagot kaptam, de a számunka lassan elfeledett, gyerekkorunk egy-egy ételét is viszontláthattam és el is készítettem. Különösen hasznos volt számomra a gyorsan elkészíthető ételekről szóló rész. Kétgyerekes anyuka lévén sokszor van szükségem hamar elkészíthető ételekre. Szerencsére az én gyerekeim nem válogatósak, s ha a tökfőzeléket nem is, de rengeteg zöldséges ételt szívesen fogyasztanak.

Remekül használhatók a fázisfotók, amik itt ténylegesen lépésről lépésre bemutatnak egyes ételkészítési folyamatokat. Kezdő háziasszonyoknak ez talán a legfontosabb a receptgyűjteményekben.

Összegezve csak gratulálni tudok az anyaghoz, ajánlom mindenkinek, a szívesen főz otthon és szeretne még tanulni ezen a területen.

Szatmáry Eszter

A receptekről:

Hagymaleves:

Voltam Párizsban, Metzben. Mindkét helyen ugyanilyet ettem (össze volt turmixolva).Sőt egyszer egy falusi-községi érteremben is, ott is így csinálták. Mindhárom hely elég távol van egymástól. Nagyon finom így. Mindhárom helyen megkérdeztem a receptet. Egyezik a Tieddel. Köszi.

Erdei Zsuzsanna

Spárga bacon-ben:

Imádom a spárgát. Így baconba tekerve még nem ettem. Elkészítettem. Nagyon finom volt és még a fiam is megette, aki különben nem eszi a spárgát.

Körtvélyessy Andrea

Párolt lila káposzta:

A párolt lilakáposzta nagyon finom lett, ez volt az első alkalom, amikor nem éreztem, hogy valami hiányzik belőle.

Mendler Ágnes

Farsangi fánk:

A fánkod eszméletlenül finom lett! Anyu is megsütötte és az egész család mind megette! ))

Annana

Online főzőtanfolyam extrák

A tanfolyamhoz ajándékba kapod a “Fűszerek és ételek” c. e-könyvemet.

A hozzászólásokban kérdéseket tudsz feltenni. Minden kérdésedet meg fogom válaszolni.

Igény esetén – külön díjazás ellenében – szeptembertől részt tudsz venni kis csoportban (3 fő részvételével) élő tanfolyamon egy 2 fogásos menü elkészítésében. Így a személyes tanulást is lehetővé teszem számodra.

 Az online főzőtanfolyam ára 

Egy ilyen szintű és színvonalú tanfolyamért elkérhetnék tőled akár 100 ezer forintot is, de nem teszem, sőt még 50 000 forintot sem kérek érte.

Most, egy hosszabb bevezető szakaszban mindössze

19900 Ft-ot

kell a tanfolyamért fizetned. 

Garantáltan?

Igen, a tanfolyamért 30 napos árvisszatérítési garanciát vállalok. Ha 30 napon belül jelzed, hogy mégsem igényled, visszautalom a tanfolyam árát. 

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást? 

  1. Töltsd ki az űrlapot!
  2. Fizesd be a tanfolyam árát a honlapom üzemeltetője, az EUVÁL Kft bankszámlájára
  3. A pénz beérkezése után küldöm a számlát és a tanfolyam hozzáférési lehetőségét. 

RENDELD MEG MOST!


Név
:
*
Email
:
*
teljesnev: 
szamlanev:
szamlacim:*
 
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom