Válassza az Oldal lehetőséget
kezdőknek és fontolva haladóknak
Hiszen segítség van bőven. Az interneten tengernyi receptet találsz, nem győzöl válogatni közöttük. Aztán, amikor sütni-főzni kezdesz a receptek alapján, többnyire kiderül, hogy valami nem stimmel, mert például
Keresed a hiba okát: hol van, hiszen te mindent úgy csináltál, ahogy az le van írva a receptekben?
A receptek sok esetben
A sikertelen próbálkozások nem sikerélményt, hanem elégedetlenséget eredményeznek, a pénzedet és az idődet pazarolod.
Az alapbaj – nem az időhiány, mint elsőre gondolnád – hanem valószínűleg az, hogy
A tanfolyam
Részletezve:
1. Bevezetés
2. Konyhai alapismeretek
2.1 Alap élelmiszerek
2.2 Vásárlás, tárolás, készletezés
3. Konyhai alapműveletek
3.1 Az alapanyagok előkészítése
3.2 Az ételkészítés alapműveletei
4. Ételkészítés
4.01 Reggelik, tízóraik, hideg vacsorák
4.02 Levesek és levesbetétek
4.03 Zöldséges ételek
4.04 Mártások
4.05 Előételek
4.06 Köretek
4.07 Egytál ételek
4.08 Saláták
4.09 Ételek szárnyasokból
4.10 Ételek sertéshúsból
4.11 Ételek marhahúsból
4.12 Ételek halakból
4.13 Kifőtt tészták, palacsinták
4.14 Kelt és krumplis tészták, pogácsák
4.15 Sütemények, édességek
4.16 Gyors ételek
Paradicsomleves
Zöldbabfőzelék
Bakonyi sertésszelet
Rántott cukkini tálalva
Nizzai saláta
Kókuszgolyó
Nagy örömmel követtem végig a Háztartási tanfolyam ételkészítésről szóló fejezeteit. Nemcsak mindenre kiterjedő, rendkívül részletes anyagot kaptam, de a számunka lassan elfeledett, gyerekkorunk egy-egy ételét is viszontláthattam és el is készítettem. Különösen hasznos volt számomra a gyorsan elkészíthető ételekről szóló rész. Kétgyerekes anyuka lévén sokszor van szükségem hamar elkészíthető ételekre. Szerencsére az én gyerekeim nem válogatósak, s ha a tökfőzeléket nem is, de rengeteg zöldséges ételt szívesen fogyasztanak.
Remekül használhatók a fázisfotók, amik itt ténylegesen lépésről lépésre bemutatnak egyes ételkészítési folyamatokat. Kezdő háziasszonyoknak ez talán a legfontosabb a receptgyűjteményekben.
Összegezve csak gratulálni tudok az anyaghoz, ajánlom mindenkinek, a szívesen főz otthon és szeretne még tanulni ezen a területen.
Szatmáry Eszter
Voltam Párizsban, Metzben. Mindkét helyen ugyanilyet ettem (össze volt turmixolva).Sőt egyszer egy falusi-községi érteremben is, ott is így csinálták. Mindhárom hely elég távol van egymástól. Nagyon finom így. Mindhárom helyen megkérdeztem a receptet. Egyezik a Tieddel. Köszi.
Erdei Zsuzsanna
Imádom a spárgát. Így baconba tekerve még nem ettem. Elkészítettem. Nagyon finom volt és még a fiam is megette, aki különben nem eszi a spárgát.
Körtvélyessy Andrea
A párolt lilakáposzta nagyon finom lett, ez volt az első alkalom, amikor nem éreztem, hogy valami hiányzik belőle.
Mendler Ágnes
A fánkod eszméletlenül finom lett! Anyu is megsütötte és az egész család mind megette! ))
Annana
A tanfolyamhoz ajándékba kapod a “Fűszerek és ételek” c. e-könyvemet.
A hozzászólásokban kérdéseket tudsz feltenni. Minden kérdésedet meg fogom válaszolni.
Igény esetén – külön díjazás ellenében – szeptembertől részt tudsz venni kis csoportban (3 fő részvételével) élő tanfolyamon egy 2 fogásos menü elkészítésében. Így a személyes tanulást is lehetővé teszem számodra.
Egy ilyen szintű és színvonalú tanfolyamért elkérhetnék tőled akár 100 ezer forintot is, de nem teszem, sőt még 50 000 forintot sem kérek érte.
Most, egy hosszabb bevezető szakaszban mindössze
kell a tanfolyamért fizetned.
Igen, a tanfolyamért 30 napos árvisszatérítési garanciát vállalok. Ha 30 napon belül jelzed, hogy mégsem igényled, visszautalom a tanfolyam árát.