Categories Menu

Madártej

Téma: Desszert

Madártej: a gyerekek nagy kedvence. Jogos, mert nagyon finom. Egyszerűen és gyorsan elkészíthető, csak jó vanília kell hozzá, úgy lesz az igazi. 

Tovább »

Hurka

Téma: Húsételek sertésből

Hurka: házilag disznóöléskor, sertésfeldolgozó nagyüzemekben bármikor készíthető. Azonnali fogyasztásra vagy mélyhűtésre szánt töltelék-áru. 

Tovább »

Birsalma dzsem

Téma: Dzsem

Birsalma dzsem: hasonló a birsalmalekvárhoz. A különbség az, hogy a dzsem darabos, a lekvár pedig homogén. Ha jobban kedveled a dzsemet, itt a recept.

Tovább »

Birsalma befőtt

Téma: Befőtt

Birsalma befőtt: ami jó csak történhet a birsalmával, az itt megtörténik. Hihetetlenül finom, különleges fűszerezéssel, keleties jelleggel. Próbáld ki! 

Tovább »

Bejgli tészta

Téma: Sütemény, desszert

Bejgli tészta: alaprecept. Bármilyen bejglit is készítesz, ezt a bejgli tészta alapreceptet mindegyikhez használhatod. Párszor elkészíted, és már szinte kívülről is fogod tudni, annyira egyszerű.

Tovább »

Gombakrémleves

Téma: Leves

Gombakrémleves: a konyhatechnikai eszközöknek és a fantáziának köszönhető, hogy szinte mindenből lehet krémlevest készíteni, így gombából is. Itt olvashatod!

Tovább »

Brokkoli krémleves

Téma: Leves

Brokkoli krémleves: könnyen gyorsan elkészíthető (a brokkoli nagyon gyorsan megpuhul). Megfelelő ízesítéssel nagyon jó krémlevest készíthetsz. 

Tovább »

Diós kalács

Téma: Kalács

Diós kalács: az egyik legfinomabb édes kelt tészta. Karácsonykor sokan sütik, de az év bármely szakában örömet szerezhetsz vele a családodnak. 

Tovább »

Sütőtök lekvár

Téma: Lekvár

Sütőtök lekvár: nem azért készíted, hogy vajas kenyérre kend. Bizonyos sütemények (piskóta, muffin), palacsinta tésztájába keverve szép lesz a színük és az  ízük is kissé megváltozik. 

Tovább »

Birsalma lekvár cukor nélkül

Téma: Lekvár

Birsalma lekvár cukor nélkül: a mai kívánalmak szerint tartósítószer sincs benne. Mivel a birsalma nem savanykás, ezért cukor nélkül is nagyon finom lekvár készülhet belőle.

Tovább »

Kuszkusz

Téma: Gabonafélék

Kuszkusz: hántolt, őröletlen vagy daraszerűre őrölt durum búzából készül. A daraszemeket lisztréteggel bevonják, így azok könnyen magukba szívják a nedvességet.

Tovább »

A weboldal az Ön kényelme érdekében ún. cookie-kat vagy sütiket használ. További információk

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás