Categories Menu

Húsvéti menü

Téma: Húsvét

Húsvéti menü: az év egyik legnagyobb ünnepének étrendje. Egy vacsoráról és két ebédről kell gondoskodnod a hagyományok és trendek figyelembevételével.

Tovább »

Pulykanyak leves

Téma: Leves

Pulykanyak leves: az egyik legjobb és legtisztább húsleves készíthető pulykanyakból a szokásos zöldségekkel és még a pénztárcádat sem terheli túlságosan.

Tovább »

Zsemlegombóc

Téma: Köret

Zsemlegombóc: a vadas marhahús és a szalontüdő kedvenc körete. Itt egyszrű, képes receptet találz, amelynek alapján könnyen elkészítheted. 

Tovább »

Sóskakrémleves

Téma: Leves

Sóskakrémleves: nyáron friss sóskából, télen mirelitből – bármikor könnyen, gyorsan elkészíthető. Az édes és savanyú íz megfelelő aránya a jó íz alapja. 

Tovább »

Édesburgonya krémleves

Téma: Leves

Édesburgonya krémleves, batáta krémleves: kissé édeskés, fűszerezve nagyon kellemes ízű leves, amelyre feltétként tehetsz pirított szalonnát vagy kenyérkockákat. 

Tovább »

Sárgarépa főzelék

Téma: Főzelék

Sárgarépa főzelék: nem érdemli a nótában szereplő rossz hírét. Húsleves alappal nagyon ízletes és egészséges főzelék készíthető belőle. 

Tovább »

Almás süti

Téma: Édes sütemény

Almás süti: ezt a nevet találtam a legjobbnak erre a süteményre: egyszerű, gyorsan elkészíthető, amolyan “minden van hozzá otthon” sütemény. 

Tovább »

Túrós palacsinta

Téma: Tésztafélék

Túrós palacsinta: a palacsinták között az egyik fő kedvenc. Általában magyaros ételek után szokták készíteni, de önálló étel is lehet, ha több készül belőle.

Tovább »

Hortobágyi palacsinta

Téma: Tésztafélék

Hortobágyi palacsinta, vagy másképp hortobágyi húsos palacsinta magyar specialitás. Két kedvenc ételünkből: pörkölt húsból és palacsintából készül. Nagyon szeretjük. 

Tovább »

Linzerkarika

Téma: Sütemény, desszert

Linzerkarika: egyszerű, mégis nagyon mutatós sütemény. Elkészítése és sütése is egyszerű. Ha kezdő vagy, akkor is bátran nekifoghatsz, biztosan sikerülni fog.

Tovább »

Linzer tészta

Téma: Sütemény, desszert

Linzer tészta: alaprecept többféle imádni való sütemény készítéséhez. Leggyakrabban linzer karikák és rácsos linzer lesz belőle – valamilyen finom lekvárral.

Tovább »

A weboldal az Ön kényelme érdekében ún. cookie-kat vagy sütiket használ. További információk

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás