Brokkolis sárgarépás csirkemell
Brokkolis sárgarépás csirkemell: a kétféle zöldséggel készült csirkemell nagyon finom és még...
Olvass továbbVálassza az Oldal lehetőséget
Brokkolis sárgarépás csirkemell: a kétféle zöldséggel készült csirkemell nagyon finom és még...
Olvass továbbFasírozott pogácsák krumplipürével tálalva önmagában is finom, de még jobb, ha valamilyen...
Olvass továbbJuhtúrós pogácsa: olyan egyszerű, hogy nem is gondolnád. Leszámítva a pihentetési és sütési időt,...
Olvass továbbGombaleves húsgombóccal: ez a leves a sokféle zöldségnek és a levesbetéteknek köszönhetően olyan...
Olvass továbbHagymás lapocka: Viszonylag gyorsan elkészíthető sertés hús étel. A jó íz fokhagymának,...
Olvass továbbKínai kel főzelék: a kelkáposzta főzelékhez hasonlóan, krumplival célszerű elkészíteni. Kissé...
Olvass továbbSült csirkecomb görög salátával: kiváló étel a nyári meleg napokon. Akár fogyókúrás ételnek is...
Olvass továbbLecsós töltött paprika: az ötletet az adta, hogy találtam a mélyhűtőben egy zacskóban 3 db töltött...
Olvass továbbSült csirkecomb gyümölcsmártással: talán kicsit szokatlan, de a két ételfajta nagyon is illik...
Olvass továbbJuhtúróval töltött gomba: a mennyiségtől függően lehet meleg előétel, vagy főétel is megfelelő...
Olvass továbbRészeges csirke: ki nem maradhat, ha farsangi ételekről van szó. Kötelező alapanyagok: a csirkehús...
Olvass továbbJuhtúrós tojásos nokedli: egyik kedvelt ételünk egy kicsit tovább gondolva. A juhtúrótól egy...
Olvass továbbTejfölös tokány: csíkokra vágott sertés combból vagy lapockából, borssal, köménnyel, majoránnával...
Olvass továbbBőrös malackaraj: leginkább az újévhez kötődik. Ezen a napon tilos a szárnyas és a hal (elviszik a...
Olvass továbbPárolt csirkemell fetás céklával: lehet, hogy kicsit szokatlan megoldás, de nyugodtan...
Olvass továbbGombás paprikás csirke: kedvenc ételünk egyik pénztárcabarát alternatív formája és egyben...
Olvass továbbSült felső pulykacomb: készítése egy kicsit nehezebb, mint például a csirkecombé, mivel további...
Olvass továbbRántott harcsa salátával: kicsit furcsának tűnhet a párosítás, mert nem így szoktuk meg. Ennek...
Olvass továbbJégsaláta főzelék: nem egy szokásos főzelék, de egyszer úgy alakult, hogy nagyon jó áron kaptam...
Olvass továbbTöltött tök takarékosan: fiatal tökből, hús nélkül, a tök belső részét is felhasználva jóízű...
Olvass tovább10+2 képes magyar recept, ételtörténetek
Hírlevélben minden héten
megkapod a következő hétre
heti menü javaslatomat
a bevásárlólistával kiegészített
receptekre mutató linkekkel valamint heti befőzési infómat és tanfolyami tájékoztatómat.
Legutóbbi hozzászólások